Çakmaku i Fjalës shanë me nënë gazetarin Visar Duriqi: Ta lufsha nanën nëse rrej unë (Video)


Avni Çakmaku nga Partia myslimane Fjala, ka esk aluar dhe ka fy er rëndë gazetarin e njohur Visar Duriqi.
Çakmaku i partisë Fjala i cili njihet për gjuhën tendencioze, e ka sh arë me nënë dhe ofe nduar gazetarin Duriqi në Kanal 10.
Moderatori i emisionit Xhemajl Rexha u detyruar ta mbyllë emisionin pas këtij ofen dimi të ulët ndaj Duriqit.
Më poshtë keni videon dhe ofe ndimin e ulët që ka bërë Çakmaku i partisë Fjala, parti kjo e udhëhequr nga Gëzim Kelmendi.