“Çartet“ Eurodeputetja Gjermane, Serbët po bëjnë shpifje! por ne….


Viola von Cramon, raportuese për Kosovën në Parlamentin Evropian, përmes një postimi në Twitter e ka a kuzuar Serbinë për shpífje dhe p ropagandë.

“Në Serbi janë zyrtarët qeveritar dhe mediat e menaxhuara nga shteti që po shpërndajnë dezínformata dhe p ropagandë. Nuk të duhen robotët kur ju i keni televizionet, radiot dhe gazetat tuaja”, ka shkruar Von Cramon.

Në këtë postim, eurodeputetja ka publíkuar edhe një foto ku shihen billbordët e vendosur në Beograd me portretin e presidentit kinez, Si, dhe një falemnderim për të më mbishkrimin “Faleminderit, vëlla Si”.