Çdo ditë e shihni në ekran, nuk do ta besoni sa vjeç është spikerja e njohur shqiptare


Iva Kalemi është spikerja e njohur e cila drejton edicionet e lajmeve në Vizion Plus. Iva është mjaft aktive në Instagram ku publikon nga jeta e saj e përditshme, por e rezervuar në atë private.

Spikerja së fundmi ka zhvilluar mes ndjekësve në Instagram një “intervistë” ku u është përgjigjur pyetjeve të ndryshme. Një nga pyetjet që bie në sy është ajo për moshën e Ivës e cila ka çuditur me përgjigjen: “39”.

Gazetarja duket mjaft sportive, vajzërore dhe shumë e ëmbël dhe të gjitha këto kanë bërë që mosha e saj të habisë ndjekësit.

Ajo është pyetur edhe për jetën privatë apo nëse ka të dashur, por këtë pyetje ajo ka zgjedhur ta kaloj me diplomaci duke shfaqur si të dashur miqt e saj më të ngushtë.