Çdo të shtunë, Vjosa Osmani thotë se në sofrën e saj ka “fli dhe krelanë me duqa” (Video)


Ushtruesja e detyrës së Presidentes, Vjosa Osmani, ka treguar shumëçka rreth karrierës politike dhe jetës personale. Nga pozita si Presidente në detyrë e deri tek ajo si nënë, Osmani i tregoi të gjitha. A i kanë dhënë ndërkombëtaret direktiva, çfarë do t’ju thoshte qytetarëve të Kosovës, a po mendon të bëhet sërish nënë /Pamje mePosht.

çfarë i kërkojnë vajzat çdo të shtunë, cili ka qenë momenti më i rëndësishëm në jetën e saj dhe cili më qesharak në Kuvend?