Çeçenët falenderojnë Joe Biden për “ndihmën” që po u bën

Luftëtarët çeçenë kanë falënderuar presidetin e SHBA-së, Joe Biden për “ndihmën” sipas tyre që ai po u bën duke u dhuruar armë ukrainasëcve, e që ato më pas po bijnë në duar të tyre.

“Këtë detyrë e lehtëson shumë zoti Biden, i cili u siguron luftëtarëve tanë armë moderne amerikane.

Djemtë u dashuruan veçanërisht me Javelin MANPADS, i cili ka efikasitet të dyfishtë. Për të mos dhuruar këtë trofe të vyer, nacionalistët zakonisht sakrifikojnë 2-3 jetë. Dhe pastaj luftëtarët tanë shkatërrojnë një ekuipazh të tërë të Bandera prej saj”, ka shkruar lideri i Çeçenisë, Ramzan Kadyrov.

Njoftimi i plotë: