Çfarë ndryshimi! E besoni që kjo është Kallashi? (FOTO)


Kallashi ka kohë që është zhd ukur nga jeta publíke, duke krijuar mjaftë kuríozitet se kur është e çka po bënë.

Valltarja që dikur ishte sen sacíoni i medies rozë e më e përfolura kudo, sapo është shf aqur sërish.

Në fotot e fundit, Kall ashi as që njihet, është krejt ndryshme dhe larg asaj që jemi mësuar të shohim zakonisht në rrjete sociale a intervista televizive, shkruan “Kosovarja”.

Me lente me ngjyrë të kaltër, me mod elin e flokëve krejt ndryshe, for mën e re tru pore dhe këtë fustan glamuroz, valltarja as që njihet.