Çfarë po ndodh në TURQI- shikojeni çka ju bën Policia grave me mbulesë! (PAMJE)

Çfarë po ndodh në TURQI- shikojeni cka ju bën Policia grave me mbulesë.

Ne Adana qytet ky ne Turqi prej ca ditesh ishin paralajmruar protesta nga te ashtuquajturit shia per te drejtat e tyre.

Kete gje si duket nuk e ka pritur mir policia e shtetit e cila eshte regjistruar duke perdorur dh un madje edhe mbi grate dhe femie shiko videt me poshte.