“Çfarë zavalli ka Isa Mustafa”, ushtaraku i njohur ‘godet’ kreun e LDK-së


Ish ushtaraku i UÇK-së dhe bashkëIuftëtari i Sali Çekajt, Saim Tahiraj, njëherit edhe anëtar i LDK-së, përmes një postimi në facebook ka kritikuar ash për liderin e LDK-së, Isa Mustafa, i cili së fundi kërkoi unitet pas arr estimeve nga Gjykata Speciale mé póshté ndíqní postimin e Saim Tahirajt.

“Po ti lexosh më vëmendje deklaratat, ti dëgjosh me vëmendje intervistat e kryetarit të LDK-së , z. Mustafa , të krijohet përshtypja se ky njeri nuk është kryetar i LDK-së , madje fare nuk vjenë nga kjo parti por nga një parti tjetër.