Çifti nga Durrësi shkon të votojë menjëherë pas martesës


Ashtu siç ishte parashikuar ka nisur që në orën 07:00 procesi i votimit për zgjedhjet parlamentare në të gjithë Shqipërinë.

Por një çift i sapo martuar në Durrës nuk ka humbur kohë dhe ka shkuar për të votuar menjëherë pas ceremonisë martesore.

Nusja nga Durrësi ka vendosur që ashtu siç ishte e veshur me fustanin e nusërisë që të shkojë të votojë. Një moment i tillë ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve pasi nuk është një skenë e zakonshme në një ditë votimi.