Çika e Lutës po e tepron me këto gjeste para pasqyrës, shikojeni se çka publikoi ajo


Tashmë emri i saj shihet çdo ditë duke u lakuar nga mediat rozë.

Bukuria e saj, paraqitjet dhe provokimet që i bën kohë pas kohë e bëjnë të jetë e përfolur, shkruan Kosovarja.

Lotina vajza e dytë e Lutfiut po vazhdon të jetë tejet provo kuese duke ek spozuar línjat e përsosura trupore poashtu edhe paraqitjet e rralla pa grim e bëjnë të jetë mjaftë e komentuar.

Në rrjetin social Instagram bukuroshja numëron mbi 22 mijë ndjekës, gjë kjo që e bën të marrë famë të madhe.

Ajo ndau një video para pasqyrës ku prov okoj me gjo ksin e saj dhe trupín si peshk, por që edhe u lazdrua pak duke shfaqur gjuhën jashtë.

Po e tepron me këto gjeste, apo? /Kosovarja