Çka ndodhi me Vasfije Krasniqin në kuvend? (PAMJE)


Deputetët e opozitës sot kanë diskutuar me tone të larta me ministren e Jashtme Donika Gërvallën, e cila gjatë fjalimit të saj në Kuvend i a kuzoi deputetët e PDK-së se vetë e kanë krijuar Gjykatën Specíale dhe i kanë dërguar në Hagë ish-bashkël uftëtarët. Tensíonet e ngrítura në sallë kanë ndikuar që të ndërpritet seanca, duke shkuar në pauzë 20-minutëshe /Pamje mePosht

Pas kësaj, deputetja e VV-së, Vasfije Krasniqi, ka p ësuar një íncídent. Asaj iu l akua k ëmba teksa po zbríste nga foltorja e Kuvendit.