Çka po ndodh/ 67 ushtarë ukrainas u dorëzohen forcave ruse në Kiev (PAMJE)

Ministria ruse e Mbrojtjes njoftoi dorëzimin e 67 ushtarëve ukrainas në kryeqytetin, Kiev.

Një videoklip tregoi ushtarë rusë që kërkonin ushtarë ukrainas. Në mëngjesin e 24 shkurtit, presidenti rus Vladimir Putin njoftoi nisjen e një o peracioni ushtarak në Ukrainë.

Rusia p rovokoi l uftë.

Ukraina duhet të ketë d ënimin ndërkombëtar nga Bashkimi Evropian, Mbretëria e Bashkuar dhe Amerika së bashku me vendet e tjera, e ndjekur nga vendosja e sanksioneve të ashpra ndaj Moskës.