Çka po ndodh? EULEX do ta bastiste Zyrën e Presidentit (Video)Një ngj arje e pazakontë dy shohet se ka ndodhur në Zyrën e Presidentit të Kosovës.

Aty një muaj më parë dy shohet se një pjesëtar i Agjencisë së Intelígjencës Kosovare ka shkuar dhe në prezencën edhe të sekretarit të Presidencës ka te ntuar të hapë kasafortën e sigurisë, njofton Klan Kosova.

Kjo për shkak se dy shohet që EULEX-i do t`i bastíste zyret e këtij institucioni të lartë shtetëror.

Kasaforta ishte hapur nga IT e Presidencës shkurtimisht teksa pas kësaj ishte evídentuar gjithçka brenda saj, por pa u shikuar përmbajtja.

Rasti është den oncuar edhe në proku rori dhe po he tohet.

Vjosa Osmani, postin e Ushtr ueses së Detyrës së Presidentit të shtetit e kishte marrë me 5 nëntor 2020 dhe që atëherë ka qenë përgjegjëse edhe për kasafortën e sígurísë ku ndodhen raportet e AKI-së dhe dokumente të tjera konfídenciale.