Çka po ndodh kështu o ZOT: Humb jetën në vendin e punës 32 vjeçari nga Klina në Luzern të Zvicrës


Gjatë pasditës së djeshme ka humbur je tën aksídentalisht në vendin e punës 32-vjeçari nga Kosova, V.A .

Familjarët janë njoftuar se vëllai i tyre në Zvicër ishte aksídentuar në vendin e punës duke pastruar kazanët e preparateve kim ike në fabrikë.

“Na kanë njoftuar se vëllai ishte nguf atur nga gaz rat por nuk kemi det aje tjera dhe po presin rezultatet e obduks ionit”, ka thënë për albinfo.ch Avdyl Avdylaj nga Zabërgja e Klinës.

Ngjarja ka ndodhur në Reiden, Kantoni i Luzernit.

I nd jeri kishte migruar në Zvicër nga viti 2002. V.A. ka lënë üpas bashkëshorten dhe një fëmijë.