“Çmendet“ Gazetari Shqiptar, Ja çka thotë ai për gruan e Elvis Naçit

Nga Bledi Mane: Ke t emperaturë, ke dhi mbje fyti dhe gj oksi? Të ka ikur ndjesia e nuhajtjes apo shijes?

Bledi Mane bën deklaratën e papritur: Kam kaluar në… – Aktualitet
Prit rradhën për t amponin e C0víd-19 dhe këshillohu më pas me m jekun e lagjes. Do mundohemi tu kontaktojmë nëse símptomat tuaja a gravojnë ndërkohë na falni se jemi në B llok, jemi te Klinika e shtrenjtë “Vip Line Albania” dhe po kujdesemi për Fatmën, gruan e bamirësit Elvis Naçi.

Çdo javë Fatma t rajton veten me Botoksin e Plotë për rrudhat e fytyrës me një çmim símbolik 200 euro. Vazhdon me maskën Mikrodermoabrazion me Prerje Diamanti 70 euro/20 minuta.

as për depílimin me lazer në gjithë trupin me një çmim modest prej 1800 eurosh, tretjen e dhjamrave të tepërt në bark, trajtim períodík celulitesh… Ke t emperaturë, ke d himbje fyti dhe gj oksi?

Na falni një minutë sa të pyesim çfarë pune bën Fatma, gruaja e bamirësit Elvis Naçi?
Ku i gjen paratë për t rajtimin e t rupit të saj Fatma dhe pse Klínika Vip Line Albania nuk i pret kurrë kupon tatimor Fatmës???