“Çmenduri” në autostradë: Mërgimtari vozitë mbi 240 km/h, për 7 orë arrinë në Kosovë


“Çmenduri” në autostradë: Kosovari vozit mbi 240 km/h, nuk i ndalet policisë dhe fillon… Një qytetar ka bërë një lëvizje shumë të rre zikshme me veturën e tij. vjenm nga Zvicra për 7 orë

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet teksa vozitësi i veturës BMW tejkalon shpejtësinë 240 km/h. Për më tepër në momentin e vozitjes së “çme ndur” policia shfaqet para tij por i njëjti vazhdon të vozisë duke i sha rë në shqip e serbisht policët.