Çun Lajçi pasi raportoi djalin në polici: Djali asht i imi, i mirë i keq ky që asht dhe me asgja n’botë s’e ndrroj!

Çun Lajçi, i cili po dyshohet se bashkë me gruan e tij kanë qenë viktima të dh unës në familje. Ata po dyshohen se janë k ërcënuar me th ikë nga djali i tyre 38-vjeçar.

Siç u raportua rastin në polici e kishte lajmëruar edhe vet Çun Lajçi.

Madje aktori doli dhe e konfirmoi këtë gjë, por tha se mediat nuk raportuan saktë, duke shtuar se djali i tij ishte i d ehur dhe për të mos e l ënduar dikë ka lajmëruar policinë.

Postimi i tij i plotë: