Çun Lajçi: Unë s’po muj vdes në banesën time, e moshatarët e mi në motele

Aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi ka reaguar pas v dekjes së një 70 vjeçari në një motel afër Prishtinës.Lajçi shkruan në Facebook, se ai s’po mundet me vdes në banesën e tij, kurse moshatarët e tij në motele.Ai pyet se qysh po vdesin ata?

Postimi i plotë:

Kur pleqtë humbin rrugëveQysh po vdesin bre, moshatarët e mi moteleve buzë rrugëve, kur unë s’po muj me vdekë n’banesën time!A po i nxen nata si ata udhëtarët e vonuem që ktheheshin prej shehrit, e duhej me fjetë hanëve, apo po iu humbin rrugët e po hinë me pyet se ku i bie shehri e ku katundi