Daçiq: Thaçi 99 për qind pritet të arrestohet nga Gjykata Speciale

Ivica Daçiq

99% pritet që të ndodhë arre stimi i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, nga Gjykata Speciale. Kështu ka propaganduar, krye-diplomati serb, Ivica Daçiq.

Ai tha se Thaçi e dinte se çfarë do të ndodhte me të, duke aluduar me ngrítjen e ak takuzës.

“Nuk e di nëse Thaçi do të dën ohet apo jo. Por probabiliteti për tu arre stuar është 99 përqind”, u shreh Daçiq.

Ai theksoi se nuk duhet të gëzohemi për këtë, por duhet të kërkojmë prova.

“Ne duhet të mësojmë nga hebrenjtë … Të njohim çdo sakrífícë, histori, të kujtojmë, thjesht të jemi dhímbja jonë kombëtare që duhet ta kalojmë nga brezi në brez”, tha ai.

“Ne si serbë duhet të falim, por ka disa raste që nuk mund t’i falim dhe ne nuk duhet të kërkojmë falje vazhdimisht”.