Dalin pamje: Momenti kur serbët i dalin në rrugë ushtarit të FSK-së!

Azem Kurtaj është i d yshuari që q ëlloi me a rmë z jarri në drejtim të dy serbëve dje, duke lënë të p lagosur një 11 dhe një 21 vjeçar.

Pak orë pasi ndodhi rasti, ai u vetdorëzua në polici.

Indeksonline raporton se Kurtaj ishte duke lëvizur me veturë në Shtërpcë, në kohën kur atij i dolën në rrugë disa serbë.

Të njëjtit d yshohet ta kenë p rovokuar këtë të fundit.

Indeksonline sjell pamje e kskluzive, disa sekonda para se të ndodhte inci denti.