Dalin pamjet e municionit që ju konfiskua të dyshuarit që i mori jetën kushëririt të tij (PAMJE)

Faton Brahimi po kërkohet nga Policia e Kosovës për v rasjen e djeshme të familjarit të tij Bashkim Brahimaj, në Novosellë të Pejës.

Policia e Kosovës ka shpallur person në kërkim, të d yshuarin për v rasjen e djeshme në Novosellë të Pejës, e cila d yshohet të jetë bërë për çështje pronësore.

Faton Bislimi, 47 vjeç kërkohet për v rasjen e Bashkim Brahimaj, ndryshe kushëririt të tij.

Në raportimet e para u theksua se Bislimi kreu v rasjen me a rmë AK-47, në sy të familjarëve të tjerë.

E nga Policia e Kosovës kanë bërë të ditur se në shtëpinë e të d yshuarit janë gjetur a rmë të shumta.

Gjatë kontrollit në shtëpinë e të dyshuarit janë gjetur dhe konfiskuar: një mitroloz, një pistoletë, pajisje për pastrim të a rmës, 890 fishekë të kalibrave të ndryshëm dhe pesë predha poashtu kalibra të ndryshëm.