Dalin pamjet/ Ja kush është biznesmeni që tentoi t’i merrte jetën të riut


Shtetasi Ndriçim Jonuzi me mbiemrin e ndryshuar Tahiri është ai që ten toi t’i merr te jetën këtë pasdite brenda zyrës elektorale të PD, shtetasin Bledi Okshtuni.

Sikundër mësohet kanë qenë tre persona që kanë hyrë në ambientet e brendshme të PD në Kavajë dhe kanë që ll uar me a rmë zj arri.

Personat, autorë të ngjarjes janë: Ndriçim Jonuzi, Markel Shtylla (drejtori i Pol icisë Bash kiake) dhe Dorian Troplini.