Dardan Islami: Kjo është dëshmia që do ta dërgoj Hashim Thaqin në Hagë!


Opinionisti dhe njohësi i çësh tjeve politike, Dardan Islami, thotë se dësh mia e Gjergj Dedajt do të jetë kryesore kundër presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit në Gjyk atën Specíale.

Islami i cili ishte edhe ushtarë i UÇK-së, shkruan në Facebook se, deklarata e Dedajt për Qirezin do të jetë dësh mi kryesor kundër Hashim Thaçit.

Ai thotë se, Dedaj e shant azhoi Thaçin dhe UÇK-në duke përfituar poste koti që nuk i meriton.

Postimi i plotë: