Dardan Molliqaj: Serbia dhe Albin Kurti po gëzohen për lajmin nga Specialja!


Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka reaguar ash për pas ngrítjes së ak takuzave të fundit nga Gjykata Speciale, për disa nga figurat kryesore të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, shkruan Gazeta Blic.“Kush po gëzohet sot”, titullohet shkrimi i gjatë nga Molliqaj, i cili thotë se qëllimi kryesor i Gjykatës Speciale është krímínalízimi i UÇK-së mé póshté mund ta shíhní reagimin e Molliqajt.

Në reagimin e tij, Molliqaj thotë se “pa gëzimin dhe entuziazmin fillestar të LDK-së, të kombinuar me insistimin dhe votat e PDK-së, gjykatën sot s’do ta kishim”.