Dardan Molliqaj: “Serbia po gëzohet, Njësoj si Albin Kurti për Thaçin e Veselin”


Deputeti i PSD-së, Dardan Molliqaj gjatë konferences së sotme bëri me dije se Albin Kurti ka gisht në thirrjen e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit në hagë.

Dhe kjo gjykatë, s’do të vazhdonte të mbetej në mesin tonë, pa një konstelacion të ri politik, ku gëzimi dhe entuziazmi për të, bashkë me votat dhe insistimin për t’mos e ndalur bashkohen tek subjekti politik Vetëvendosje dhe tek emri i veçantë Albin Kurti. E dhímbshme. Serbia po gëzohet. Njësoj si Albin Kurti.