Dashuria Përfundoi: Të rinjtë u gjetën të përqafuar poshtë murit që u mori jetën!


Tër meti i pasdites së djeshme në ishujt grekë përballë Turqisë shka ktoi víktíma dhe shkat ërrim në të dy shtetet.

Blancin më të rëndë po e paguan Turqia, në të cilën deri më tani janë nxjerrë 26 të vde kur nga rrë noja, ndërsa numri i të lënd uarve numërohet në gati 400 të tillë.

Ndërkohë, në Samos u raportua për dy të vde kur nga tër meti. Dy të rinjtë, vajza 15 vjeçe dhe një djalë 17 vjeç u zunë nga muri që u shemb gjatë tër metit teksa ata po kalonin aty, raporton abcnews.al. Mediat greke raportojnë se dy të rinjtë u gjetën të përqafuar poshtë rrën ojave.

Ata ishin të dashuruar me njeri-tjetrin dhe në momentin e tër metit, djali duket se e ka përqafuar vajzën duke mos ditur se vde kja i priste të dy.

Babai i 17-vjeçarit thotë se u shqet ësua kur i biri nuk po i përgjigjej në telefon fill pas tër metit duke bërë që të nisnin kërkimet.

Ata u gjetën poshtë murit disa orë pas tër metit.