Daut Haradinaj: “Gëzohu Beogradi, gëzohu individë të Kosovës“ Marre ju koftë!


Deputeti i AAK’së, Daut Haradinaj është deklaruar edhe një herë lidhur me ak takuzat e konfírmuara ndaj ish-koman datëve të UÇK’së, duke thënë se ka índívídë edhe në Kosovë që po gëzohen lidhur me këto zhvíllime, shkruan Gazeta Metro.

Kështu deklaroi ai në Debat Plus, ku tha se nëse dikush mendon që persona si Jakup Krasniqi, ish-kryeparlamentari kosovar, ka kryer kríme të luf tës e ka gabím.

“Gëzohu Beogradi, gëzohu índívídë të Kosovës, kjo është e tur pshme. Nëse dikush mendon që Jakup Krasniqi ka kr yer kríme të luf tës, e ka gabim.”, ka thënë ai, raporton Gazeta Metro.

Tutje, Haradinaj theksoi se nuk ka pranuar thirrje nga Gjy kata Specíale, teksa shtoi se e ka kr yer oblígimin e tij ndaj drejtësísë.

“Jo unë me të thanë të drejtës, askush nuk ka fol me mu prej vitit 2002 kur kam shku vullne tarisht, deri sot. E kam kry oblígimin ndaj drejtësísë në mënyrën më të mirë të mundshme.”, shtoi ai.

Ndryshe, deklarata e Haradinajt dhe reagíme të tjera në vend vijnë pas konfírmimit të ak takzuave ndaj ish-presidentit Hashim Thaçi, ish-kreut të PDK’së, Kadri Veseli, ish-kryeparlamentarit Jakup Krasniqi dhe deputetit Rexhep Selimi.