Daut Haradinaj: Kosovës i duhet një President Burrë, Ramushi është i duhuri


Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj, në emisionin Argument Plus, në RTV21, deklaroi se nuk sheh opsion tjetër për postin e presidentit përveç kreut të saj Ramush Haradinaj.

“Ne e kemi bërë një opsion dhe që besojmë se është i mirë. Kemi vlerësu se president duhet të jetë një burrështetas, siç ishte rasti për formimin e ushtrisë. Presidenti duhet të garantojë sovranitetin dhe integridetin terriotal të shtetit”, theksoi Haradinaj.

Ai tutje tha se kur është në pyetje shteti, AAK-ja nuk i ka shikuar interesat partiake, andaj Haradinaj paraqet një figurë unifikuese.

Ai gjithashtu tregoi se a e ka përkrahjen e partive tjera politike.

“Jemi në bashkëpunim me partitë e tjera. Duhet të jenë 80 deputetë për ta votuar dhe jemi duke biseduar me të gjitha partitë politike në Kosovë”, u shpreh tutje.

Ai bëri të ditur gjithashtu se e ka marrë mbështetjen e një numri të konsiderueshëm deputetësh dhe se, siç thotë ai, PDK-ja ia ka borxh votën për postin e presidentit.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…