Daut Haradinaj në veri, pa eskorta dhe pa polici (FOTO)


Ish shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka qëndruar sot në veri të Mitrovicës.

Kjo vizitë e tij është realizuar një ditë pas spektaklit të dështuar të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit në veri.

Ballkani.info ka siguruar fotografi të Haradinajt nga veriu, derisa ai shihet krejtësisht vetëm dhe pa përcjellje të policisë apo forcave speciale.

Në këtë pjesë të Republikës së Kosovës, Haradinaj ka treguar se nuk ka nevojë për përcjellje e as frikë.

Në të pjesë të Republikës së Kosovës, Haradinaj ka treguar se nuk ka nevojë për përcjellje e as frikë.