Daut Haradinaj publikon fjalimin kur iu bënte thirrje deputetëve të mos e votonin Gjykatën Speciale

Pas dënimit me 26 vite b’urg nga Gjykata Speciale për Sali Mustafën, ka reaguar ish-deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj.

Ai ka shpërndarë një video në Facebook ku iu kishte bërë lutje deputetëve të mos e votonin Gjykatën Speciale.

“Po ju kqyri në sy dhe po ju lus që mos ta votoni Gjykatën Speciale”, kishte thënë Haradinaj.