Daut Haradinaj tregon se si e privatizuan tokën për 3.75 euro arin (VIDEO)


Daut Haradinaj i AAK-së në ‘Kallxo Pernime’ ka folur në lidhje me pronat e privatizuara nga vëllai i tij, Ramush Haradinaj, në fshatin Gllogjan. Në deklarimin e pasurisë së Ramush Haradinajt figuronte një pronë prej 200 hektarëve, e privatizuar për 75 mijë euro /Pamje mePosht.

“Ajo tokë ka qenë hístoríkisht e jona, e baballarëve, babai im aty e ka livru atë tokë dhe e ka mbjellë. Serbia ia ka marrë me dh unë.