Daut Haradinaj viziton Rexhep Selimin pasi ju konfirmua aktakuza: Këtu jemi!


Gjykata Speciale sot ja konfirmoj ak takuzën Rexhep Selimit dhe nesër ai duhet të udhëtoj në drejtim të Hagës.

Menjëherë pasi ju konfirmua ak takuza, rivali politik i Selimit, Daut Hardinaj shkoj e vizitoj në shtëpi.

Haradinaj ka publikuar një fotografi në rrjetet sociale me Selimin dhe ka shkruar: Këtu jemi!

Në të kaluarën, Selimi e Haradinaj kanë pasur përp lasje në Kuvendin e Kosovës, por duket se UÇK-ja i bashkoj përsëri ata.