Dëgjohen rënkime dhe të qara: O zot na ndihmo, 25 makina përplasen keq: Nuk dihet sa veta kanë humbur jetën!

Një ak sident i rëndë ka ndodhur në autostradën A32 Torino-Bardonecchia për shkak të rrugës së ngrirë dhe kushteve atmosferike.

Sipas autoriteteve Italiane a ksid enti ka ndodhur në hyrje të tunelit Serre la Voute, midis Exilles dhe Salbertrand. Pol icia, amb ulancat, zjar rfikësit dhe Kryqi i Kuq i Susas janë në vend.

Në a ksident janë përfshirë 25 automjete dhe raportohet për 10 persona të pl agosur dhe sipas medieve Italiane janë dy vi ktima.

Për shkak të akullit në asfalt që parandaloi frenimin në kohë, të paktën 30 vetura u përfshinë në aksident. Për momentin autostrada A32 është mbyllur në drejtim të Bardonecchia.