Del për të shëtitur në Gërmi, kjo çka i ndodhi qytetarit është për tu habitur


Një prishtinas ia ka pa sherrin vetes, kur doli për të shëtit në parkun e Gërmisë të Prishtinës, të premten pasdite.

Atë e grabítën tre persona në pikë të ditës, duke e lënë pa 200 euro sa kishte me vete dhe një orë.

Në raportin e polícísë thuhet se víktíma ishte kër cënuar rreth orës 15:15 nga grabítësít dhe me for cë i janë “grabítur 200 euro dhe një orë dore”.

“Nuk raportohet për të lën duar, rasti është duke u het uar”, shkruan në raportin e polícísë dërguar medieve.