Deputeti i VV-së Armend Muja ”tronditë” gjithë Kosovën me deklaratën e tij mbi Albin Kurtin…

Depu teti i Levizjes Vetevendosje, Armend Muja, ka thene se Kosova viteve te fundit ishte harruar nga lideret peren dimore.

Ndersa, ai ka thene se qe kur kryeministri Albin Kurti po qeve.ris me vendin, Kosova ka marre mbesh.tetje nga gjithe lideret e shte.teve me te fuqishme te botes. Muja permes nje pos.timi ne Facebook, ka thene Kurti u kthye nga nje pritje madhe.shtore ne Bruksel dhe Kosova eshte rikthyer ne har.ten boterore, ndersa sulmet ndaj qeverise ka thene se jane per push.tet dhe jo per shtet.

Postimi nga Armend Muja:

Kosova ne har.ten boterore: Viteve te fun.dit Kosova ishte harruar nga lideret peren.dimore. Askush nuk vin.te dhe as qe na prisnin. Qe nga for.mimi i Qeverise Kurti II Kosova ka marre mbesh.tetje nga Presidenti Biden, Sekretari i Shte.tit Blinken, Kancelarja Merkel, kreret e BEse Charles Mi.chel dhe Von der Leyen. Kosova keto 52 dite eshte vizi.tuar nga Presidenti Slloven Pahor, Ministri i Jash.tem i Gjermanise Heiko Maas, i Kroacise Grlic, Komisi.oneri per Zgjerim Varhelyi etj.

Ministri i Jash.tem Austriak po koordinon mbeshtetjen me vak sina per Kosoven. Kurti u kthye nga nje pritje madhe.shtore ne Bruksel. Kosova eshte rikthyer ne har.ten boterore. SuImet dhe piska.mat e forcave te erreta te ren.dit te vjeter jane per push.tet, jo per shtet