Deputeti i VV-së lexon letrën e një Nëne që fëmijët i kanë mbetur pa bukë e pa qumësht


Ai përmes kësaj letre, tha se ky nuk është rasti i vetëm, kur një grua kosovare përballet dyfish më vështírë me pandeminë dhe gjen djen e rënduar ekonomike si pas ojë e saj.
Deputeti i Vetëvendosjes Eman Rrahmani, ka nisur fjalimin e tij para deputetëve duke thënë se i ka shkruar një nënë letër, duke ja treguar gjen djen e rëndë nëpër të cilën ndodhet.

“Jam nënë e dy fëmijëve, njëri 5 vjet e tjetri 10 muaj. Jetoj me qera, kam mbetur pa bukë e pa qumësht për fëmijët. Jetoj e vetme pa burrë. Nuk paska më vështírë se me kërku ndíhmë nga të tjerët për fëmijët”, ishin fjalët e nënës që i lexoj Rrahmani.

Ai përmes kësaj letre, tha se ky nuk është rasti i vetëm, kur një grua kosovare përballet dyfish më vështírë me pandeminë dhe gjen djen e rënduar ekonomike si pa sojë e saj.

Ai i ka kërkuar qeverisë që të jetë më e kujdesshme me këto kategori, duke krítíkuar se po financojnë strukturat paralele, e në anën tjetër nuk po ndihmojnë qytetarin i cili çdo ditë Iufton për ekzístencë.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…