Deri sa politikanët e Shqiprisë dhe Kosovës vjedhin buxhetin, Serbia blen armatim modern

politikanët e Shqiprisë dhe Kosovës

Një delegacion i shtetit serb ka udhëtuar sot drejt Anakarasë, ku do të lidhë një marrëveshje për blerjen e disa dronëve luf tarake të njohur me emrin “bajraktar”.

Sipas medieve të Serbisë, ministri i Financave në Serbi Sinisha Mali, dhe zëvendësministri i Mbrojtjes për burime materiale, Nenad Milloradoviq kanë udhëtuar për në Turqi.

Sic raportohet, ata kanë udhëtuar për përgatitjen e dokumentacioneve pas të cilave, një nga sistemet luf tarake më të fu qishme në botë do të arrijë në Serbi.

“Bajraktar” është një prodhim turk që është provuar të jetë shumë efektiv në konf liktet në Siri, Irak, Libi dhe luftimet e fundit në Karabakh. /Express/