Detaje të reja nga ngjarja që ndodhi në Pejë (VIDEO)

Në pasditën e së shtunës 47 vjeçari, Faton Brahimaj ka q ëlluar me a rmë AK47 në drejtim të shtëpisë së djalit të axhës së tij, Bashkim Brahimaj, ku si p asojë ky i fundit ka ndërruar jetë.

Rasti ka ndodhur në Novosellë të komunës së Pejës.

Ekipi i IndeksOnline ka arritur në vendin e ngjarjes ku ka ndodhur v rasja e rëndë.

K onflikti mes Bashkimit dhe Fatonit mësohet se nisi para disa ditësh.

Të gjitha njësitë relevante edhe më tej vazhdojnë të qëndrojnë në vendin e ngjarjes.