Detajet e rënda/ 58-vjeçari shqiptar pak para se t’ia merrte jetën gruas së tij: Mos shko në…

Liljana Buzo e kishte d en onc uar bashkëshortin e saj Koçon dhe kishte kërkuar urdhër mbrojtje.

Ajo ishte kë rcënu ar nga 58-vjecari mbrëmjen e së mërkurës, që të mos shkonte në gjykatë mesditën e të enjtes dhe pasi ajo e kishte ref uzuar këtë kërkesë të tij.

Bashkëshorti i bëri pritë pak metra larg gjykatës, duke ia marrë jetën.