DioGuardi: Presidentin Thaçi në vend se ta bëj Popullin e fortë, Ai e bëri partinë e tij!


Joe DioGuardi, udhëheqës i Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane dhe ish-kongresist, në një intervistë për Kanal10, ka thënë se, shpreson që në Kosovë të ketë një qeveri të re.

“Kjo qeveri nuk po funksionin siç duhet, shpresoj të kemi një qeveri të re, sepse nuk e shoh se kjo qeveri po funksionon aq mirë sa duhet.

Thaçi ka ngrítur fonde për partinë e tij, dhe e bëri partinë e tij të for të, në vend të Kosovës“, ka thënë DioGuardi.