Dioguardi: Shqiptarët kaluan nga komunizmi në ko rrupsion, sllavët janë të mençur i blen liderët shqiptarë dhe tani i kontrollojnë (VIDEO)


Kryetari i Ligës Qytetare Shqiptaro – Amerikane dhe ish-kongresisti Joe DioGuardi në një takim me kongresmenin Dan Donovan i shpjegon atij për shqiptarët në ballkan, se si shqiptarët kaluan nga komunizmi në korr upsion dhe sllavët shfr ytzuan paranë për të blerë liderët shqiptarë dhe tani i kontrollojnë ata mé póshté mund ta shíhní vídeón e Dioguardi.

Dioguardi gjithashtu thotë se Europa nuk kujdeset për asgjë kur bëhet fjalë për shqiptarët dhe SHBA duhet të tregohen vigjilentë.