Djali i hastretit nga Kosova që vdiq në Zvicër është nga ky qytet


Si pa sojë e një aksídenti ka v dekur një 15 vjeçar nga Kosova që jeton në Zvicër.

Burime të IndeksOnline mësojnë se i riu është Ardian Ramadani dhe u godít nga treni për vd ekje në qytetin Nauchatel. Ngj arja ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës.

Gjithashtu mësohet se ai është djalë hast reti, i cili ka lënë pas edhe dy motra.

Familja e 15 vjeçarit është nga fshati Panorc i Malishevës dhe janë zhvendosur në shtetin zviceran që nga pasIufta./IndeksOnline