Djali i themeluesit të LDK-së do të jetë kandidat për deputet në listën e Vetëvendosjes!


Sot u nënshkrua koalicioni para-zgjedhor i Lëvizjes Vetëvendosje dhe Iniciativës së Vjosa Osmanit.
Indeksonline ka mësuar se njëri nga kandidatët për deputetë nga Iniciativa e Vjosa Osmanit në listën me LVV-në është, Dardan Velija.

Ai është djali i themeluesit të LDK-së, Islam Velisë.

Eksperti Dardan Velija i bashkohet iniciatives se Vjosa Osmanit. Ndryshe Velija është djali i themeluesit te LDK-se, z.Islam Velise.

Ai ka studiuar në “London School of Economic” në lëmin e Qeverisjes Evropiane.