Do befasoheni, Dhëndri shqiptar hap dasmën duke i kënduar nuses me muzikë serbe (Video)


Një postim në faqen e Instagramit “lu fta e nuseve oficial” na tër hoqi vëmendjen. Jemi në një dasëm në Pogradec dhe është momenti i hapjes së evenimentit. Dhëndri shfaqet duke i kënduar nuses me një përkushtim dhe dashuri për t’u admíruar. Vargjet janë vërtet të ndjera mé póshté ndíqní vídeón dhe gjithçka duket romantíke.

Por një gjë na bëri shumë përshtypje. Dhëndri i këndon me një muzikë të njohur serbe. Është pikërisht kënga e këngëtarit serb Jelko Joksimoviç “Lane Moje”. Një këngë e njohur pasi ka përfaqësuar Serbinë në Festivalin Evropian të Këngës në vitin 2004.