Do të habiteni kur ta shihni se çka bën kjo 21 vjeçare para kamerës! (PAMJE)


Catrin Williams, nga Newport në Uells, filloi të f ilmonte veten duke u mbështjellë me gjëra të ndryshme nën gj oksin e saj për t’u argëtuar, por ishte e h abitur kur z buloi se sa të popullarizuara u bën videot e saj. Ajo e kuptoi se mund të mbante sende si një shportë rrobash, një dritë të madhe dhe madje edhe një karrige pa ndonjë ndihmë përveç gjo ksit të saj /Pamje mePosht

Në video, e cila ka grumbulluar më shumë se 3 milionë shikime në TikTok, 21-vjeçarja mban sende nën bluzën e saj.