Dorëzohet Vuçiç: Serbët po ikin nga Nishi ne Beograd e le më të kthehen në Kosove


Aleksandër Vuçiç, ka momente kur edhe shprehet i hapur, pa konture, pa regullore, jashta planeve të politikës në Serbi!

Ai nuk e kishte më atë krenarinë patriotike të Serbisë së herëshme, të një Serbie të trashëguar nga Nikola Pashiç, nga Tito dhe nga Milosheviçi.

Dhe, dhe me shpirt të hapur e tha, e tha se nuk ka si mos e thotë një ditë prej ditësh: “Duhet të pajtohemi me realitetin.

Prej 600 vitesh ne e genjejmë vetveten. Kosova sot është e pavarur, duhet me arrit kompromis. Nese vazhdojme kështu, per 100 vjet, asnjë serb nuk do te mbesë më ne Serbi, të gjithe do ikin. Sërbët po ikin nga Nishi ne Beograd e le më të kthehen në Kosove”.