Drilon Gashi: Disa mullah si Shefqeti me mujt t’gjitha gratë e Kosovës i shtinë n’ferexhe


Drilon Gashi, ka folur rreth deklaratave të mbrëmshme të hoxhës Shefqet Krasniqi i cili ka thënë se “gratë e kanë vendin në kuzhinë e burrat në oda”.

Gashi ka thënë se duhet ditur që kur flet Shefqet Krasniqi nuk është duke folur islami.

“Ajo që duhet ta dimë gjithashtu është se kur flet një mullah [si Shefqet Krasniqi] nuk është kah flet islami, por po flet filani dhe personaliteti i tij i pakonfirmuar, po flasin njohuritë apo budallakitë e tij rreth asaj çka ka kuptuar!” – ka deklaruar ai për Periskopin.