Drilon Gashi “godet“ Hoxhë Elvis Naçin, o Elvis, Mos nxít urrejtje në popull në emër të Profetit (Muhamed)


Hoxha nga Shqipëria Elvis Naci ka reaguar pas sul meve në Francë, duke i dën uar ato. Mirëpo hoxha pejan, Drilon Gashi, i ka bërë një vëre jtje Naçit.

Gashi e pyet hoxhën nga Shqipëria se “cfarë janë ata”, që nxísin urre jtje ndaj atyre që mendojnë ndryshe, në emër të Zotit dhe të profetit (Muhamed).

Hoxha nga Peja e ka bashkëngjitur në postimin e tij një deklaratë, ku nënshkrues është edhe Elvis Naçi, e i cila është për kundërshtímin e një sektí íslam.

Shkrimi i plotë i Gashit: