Drilon Gashi: Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë myslimane

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbu limi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane

Ai thotë se traditat arabe po shiten si fe.

“Traditat arabe na shi ten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe,

duke u fri kësu që ne nuk i lë jmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kun dërva jtja se ksu.Ale”, ka deklaruar Gashi në ATV.