Driton Selmanaj “godet” Albin Kurtin – Për herë të parë Amerika e bëri këtë gjë ndaj Kosovës përshkak tuajin…

Deputeti i LDK-së, Driton Selmnaj ka thënë se Marrëveshja e Washingtonit është një nga marrëveshjet më të rëndësishme që ka nënshkruar Kosova.

Ai madje është i shprehur i bindur, se kjo marrëveshje do të pasohej edhe me marrëveshjen përfundimtare mes Kosovës e Serbisë.Driton Selmanaj ka kri.ti.kuar kryeministrin Kurti për deklaratat kundër kësaj marrëveshje duke thënë se sjelljet e kryministrit Kurti bënë që Kosovës për herë të parë t’i vendoseshin sank.si.one nga SHBA.

“Kur LDK e mori qeverisjen e gjeti Kosovën në p ozicionin më të rë.nd.ë negocioues. Sjelljet e pap.ërg.jegj.shme të Kurtit bënë që Kosovës për herë të parë t’i vendoseshin san.ksi.one dhe atë nga kush, nga miku i saj më i madh LDK. Këto ishin d ëshmi se Kosova kishte hyrë në rrugë të rrez.iks.hme.

Ne si LDK jemi të bindur se pjesëmarrja e SHBA-së në çdo p roces dialogues me Serbinë është garancë për neve”, u shpreh Driton Selmanaj.